Bij B&B Life is Good kun je nu ook in een boomhut slapen!

Landelijke luxe in het Brabantse land“, zo kun je deze accommodatie(s) wel omschrijven. B&B Life is Good is een bed and breakfast met een luxe uitstraling, gelegen in het gezellige dorp Heeswijk-Dinther vlakbij Den Bosch. De eigenaren Mandy & Jeroen Verhoeven zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien. Waar ze voorheen ‘alleen’ een bijzonder eiken bijgebouw hadden als verblijf, hebben ze er sinds december 2017 een prachtige boomhut bij. Wij mochten proefslapen en vertellen je hoe het was.

B&B LIFE IS GOOD: VAN ONE ROOM HOTEL NAAR TWEE ACCOMMODATIES!

B&B Life is Good is ontstaan als idee van Jeroen & Mandy, die in 2005 een hoeve met omliggend erf kochten. De jaren daarna hebben ze zich in het zweet gewerkt om alles weer in glorie te herstellen, met aandacht voor het rijke verleden van hun aankoop. Om meer mensen te laten genieten van ‘hun stukje Brabant’ hebben ze in 2014 een ‘One Room Hotel’ geopend: een eiken bijgebouw, voorzien van alle gemakken: „In het bijgebouw wordt het beste van een hotelsuite gecombineerd met de intimiteit van een Bed & Breakfast” (bron). Afgelopen december is er naast het One Room Hotel nóg een aanwinst op het erf bijgekomen: een eiken boomhut! Met dezelfde luxe en intimiteit als het One Room Hotel, maar dan hoog in de lucht (maar liefst 4 meter)!

GETEST: BED (1/2)

Met het bed is in ieder geval niks mis! Het bed zelf ligt heerlijk en je zakt helemaal weg tussen de chique – mooi opgemaakte – kussens! Vanuit bed kun je naar een flatscreen tv kijken of één van de verschillende boekjes/magazines lezen, die naast het bed liggen. Zoals bijvoorbeeld het boekje KOUD! met allemaal leuke tips over winterse activiteiten. Een gaaf detail is het glazen dakraam waardoor je naar de sterren kunt turen. Even geen zin in sterretjes boven je hoofd? Dan kun je er met een afstandsbediening voor zorgen, dat er geen licht meer door het dakraam valt. Maar ga vooral niét naar bed zonder de regendouche en de Finse sauna te hebben geprobeerd, om vervolgens jezelf in een ultrazachte badjas te hullen.

& BREAKFAST (2/2)…

De volgende ochtend staat Mandy om precies 10.00 uur voor de deur, precies zoals afgesproken. Ze overhandigt me een grote mand en een los mandje met heerlijk geurende verse broodjes. Vriendlief is – zoals gewoonlijk – zijn bed nog niet uit, maar zelfs hij kan de geur niet weerstaan. Na een korte douche zitten we beiden aan een uitgebreid ontbijt. Van Mandy hadden we de vraag gekregen of er nog wat te verbeteren valt aan de boomhut, maar naast dat er één pietluttig broodmesje ontbreekt (om de croissantjes open te snijden) kunnen we niks ontdekken. We hadden ook niet anders verwacht, het is hier puur genieten. Alles is werkelijk tiptop verzorgd. Na het ontbijt maken we dan ook niet echt haast en vriendlief komt met de suggestie om ‘gewoon’ maar tot 16.00 uur te blijven. Ik blaf terug dat het een ‘bed & breakfast’ is en geen ‘bed & afternoon tea’, maar tegelijkertijd zou ik stiekem ook nog wel wat langer willen blijven. Stom als we zijn vergeten we – oprecht(!) – de tijd en checken we alsnog veel te laat uit. Ik voel me een klein beetje schuldig omdat we Mandy nu in tijdsnood hebben gebracht voor de volgende gasten, maar gelukkig hebben we de afwas al zelf gedaan. Wat ons betreft was het in ieder geval heerlijk, en komen we hier graag nog eens terug.


BONUS: DE BADKAMER

Over de badkamer kunnen we veel vertellen, maar in dit geval zeggen beelden meer dan woorden. <3

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *